Openbaar

Dinsdag 26 september: klantbeleving in 't zonnetje ...
Dinsdag 31 oktober: op naar De Lekkere Man! ...
Dinsdag 28 november: Rusland door de ogen van Marie-Thérèse ter Haar ...
Uitnodiging The Adventure Lifestyle Event ...
Nieuwe website voor Janny Vos Kunst ...

Voor onze leden

Bericht van het bestuur ...

Woensdag 4 oktober

Beste (aspirant-)leden en andere belangstellenden,

We kijken terug op een geslaagde en goedbezochte septemberbijeenkomst in Rossum. En we kijken vooruit naar twee boeiende, en weer heel verschillende, bijeenkomsten in oktober (Hilvarenbeek) en november (Esbeek).

Ook deze laatste bijeenkomsten van dit jaar zijn toegankelijk voor niet-leden.

Er is ook nieuws van UVON-leden, actief als altijd!

Tot slot: er zijn enkele mededelingen en oproepen voor UVON-leden.

Met vriendelijke groet,

Marjorie van Geenhuizen, voorzitter

Dinsdag 26 september: klantbeleving in 't zonnetje

Bij Bistro In Petto in Rossum vond deze nazomerse bijeenkomst plaats, waarbij we nuttig konden netwerken op het windstille terras met een drankje en heerlijke hapjes. Daarna hield Anders Jansen op overtuigende wijze een presentatie over klantbeleving en klantbeloften.

Klik hier voor de fotoreportage
Lees verder...

Dinsdag 31 oktober: op naar De Lekkere Man!

Hoe zit het met die Lekkere Man? In Bioboerderij 't Schop is er eerst een presentatie van Laura Schön van Botanic Bites. Daarna zal Lizette van Dijk ons alles vertellen over eten op een andere manier. Lizette is mede-eigenaar van De Lekkere Man!

Heb je je al aangemeld?

Dinsdag 28 november: Rusland door de ogen van Marie-Thérèse ter Haar

Drs. Marie-Thérèse ter Haar heeft Russisch en Ruslandkunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Al in de communistische tijd verbleef ze veelvuldig in Rusland en ze maakte er ook het einde van de Koude Oorlog mee. Ze verblijft zo'n vijf maanden per jaar in Rusland en volgt de ontwikkelingen daar op de voet. Marie-Thérèse gaat ons een lezing geven over zakendoen in Rusland, met extra aandacht voor vrouwelijk ondernemerschap.

Aanmelden is al mogelijk!

Uitnodiging The Adventure Lifestyle Event

NINKE fashion & style is een van de deelnemende partners bij The Adventure Lifestyle Event op woensdag 4 oktober bij Jaguar Land Rover Den Bosch. Exclusief voor leden!

Lees verder...

Nieuwe website voor Janny Vos Kunst

Janny Vos, actief in kunst en kunst(aankoop)- bemiddeling, heeft haar website gerestyled. En ook nog een paar andere zaken geregeld! Janny: "In de afgelopen maanden is het wat stiller geweest van mijn kant, maar...

Lees verder...

Voor onze leden

Bericht van het bestuur

In verband met wisseling van bestuurs- en commissieleden zijn we op zoek naar leden die zich graag voor de vereniging willen inzetten. Vanwege...

Lees verder... (wel even inloggen)

Linked in UVON Noord-Brabant heeft een groep op LinkedIn

   © 2018 UVON Noord-Brabant   |   Klik hier als u wilt reageren op deze mailing of stuur uw reactie naar info@uvonnoordbrabant.nl