UVON Noord-Brabant
Emailadres
Wachtwoord
  Vergeten?
Een inspirerend netwerkOrganisatieAgenda NieuwsActiviteitenLeden

Bedrijfsastrologie met Ria Borst

Het nieuwe jaar gaat vaak gepaard met frisse ideeën, plannen en goede moed. We begonnen dit jaar dan ook met een bijzondere lezing op een mooie locatie. Bedrijfsastroloog Ria Borst deed ons in Conferentiehotel Kapellerput in Heeze uit de doeken wat astrologie voor ondernemers kan betekenen.

"Er is niets geheimzinnigs aan astrologie. Een astroloog verbindt bepaalde overeenkomsten van de stand van de planeten met gebeurtenissen in de wereld. Daarop baseren wij dan uitspraken over heden en toekomst. Een astroloog is een creatieve probleemoplosser die op basis van het verleden naar het heden en de toekomst kijkt", aldus Ria Borst.

www.despijkeropdekop.nl
www.kapellerput.nl
 
 

Astrologie in de dagelijkse praktijk

Ria heeft ons een en ander verteld over de zin én de onzin van astrologie als managementinstrument. Daarna gaf zij weer hoe astrologie kan worden ingezet bij vraagstukken op het gebied van management, personeel en organisatie, en marketing. Op aansprekende wijze maakte ze een vertaalslag naar de praktijk en zo werd duidelijk dat organisaties en mensen op vele fronten hun voordeel kunnen doen met het inzicht dat astrologie hen verschaft.

Vier aspirant-leden stelden zich voor

Tijdens het diner stelden maar liefst vier vrouwen zich voor die belangstelling hebben voor ons netwerk. Dat zijn Christel van der Kuylen, Anneke van der Sar, Pascalle van der Staak en Monique Tucker.

Rina Huijbregts-Otgens


Rina Huijbregts-Otgens

Huijbregts Groep Helmond

Helmond

© 2019 UVON Noord-Brabant-Laatste nieuws voor leden 16-07-2019